Cos de cumparaturi
Cosul tau este gol
image

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

 

Conform legislatiei in vigoare - O.G. 130/2000, produsele pot fi returnate in termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in urma unei notificari scrise din partea cumparatorului.

 

In acest sens, clientul poate returna produsul/produsele in conditiile de mai jos:

 

Clientul va notifica Outfit-Online.ro printr-un email trimis la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  asupra intentiei sale de returnare a bunurilor, specificand numarul comenzii si produsul/produsele pe care doreste sa le returneze.

 

In cazul in care clientul doreste inlocuirea produsului cu acelasi produs de culoare diferita, sau cu un alt produs, va specifica acest lucru in emailul prin care notifica intentia de returnare. De asemenea, in cazul cand se doreste transferarea contravalorii produselor intr-un cont bancar, se va specifica numarul contului si banca.

 

Obiectele vor fi returnate in starea lor originala, cu toate etichetele intacte, in ambalajul intial, insotite de factura si restul documentelor atasate.

 

Obiectele fara ambalajul original, fara factura, cu etichetele rupte, sifonate, cu urme de machiaj, deodorant, parfum, cu semne de purtare sau orice alte alterari ale starii initiale nu pot fi acceptate spre returnare.

 

Coletul cu produsele returnate va fi trimis de catre client prin curier, fara ramburs, la adresa specificata pe ambalajul initial si pe factura. Costul returnarii produselor va fi suportat de client.

 

In cazul indeplinirii conditiilor de retur cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate. Costul transportului nu se returneaza. In cazul cand ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la intreaga comanda, din costul total al produselor se va scadea suma de 15 lei.

 

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de maxim 30 de zile de la primirea coletului cu produse, in conditiile legii. Sumele vor fi returnate prin transfer bancar sau prin mandat postal.

 

Va rugam ca inainte de a returna produsele sa verificati daca sunt indeplinite conditiile de mai sus. In caz contrar, ne pare rau, dar nu va putem returna contravaloarea produselor.